Jag blir så jävla arg

Jag sitter här och kokar och tårarna rinner. Jag börjar tappa hoppet om mänskligheten. Om ni missat det så har Ugandas president Yoweri Museveni skrivit under en anti-gay lag som i princip säger att om du är homosexuell kan du sättas i fängelse i 14 år eller i vissa fall få livstid! Hans första planer var att införskaffa dödsstraff (!!!) men efter för hård kritik, för hård kritik, avslog Yoweri det. Efter hård kritik?! Hur i helvete kan de låta honom ens skapa en sådan här lag? 
 
Och sedan hör jag på nyheterna att de funderar på att godkänna en lag som ger en butiksägare/service person rätten att neka homosexuella tjänster i Arizona. Jag blir så frustrerad. Som tur är har de fått en massa kritk med men endå. Hur kan dem?! 
 
Jag kan verkligen inte förstå hur man kan neka någon rätten att älska. Hur kan man tycka det är fel med kärlek? Jag blir så jävla, jävla arg! Jag fattar inte hur man kan åka på  OS i Ryssland när alla vet exakt vad som pågår där mot homosexuella. Jag förstår inte hur man kan tillåta lagar som är emot att två killar äter middag ute på sin dejt. Jag förstår inte hur hela världen kan titta bort medan de nästan tillåter dödsstraff, DÖDSSTRAFF, i Uganda. Förstår ni inte? De skulle döda en tjej för hon älskar en annan kvinna. De skulle avsluta hennes liv för av någon anledning så är det så fel att älska någon att hon måste dö. Jag blir så arg så jag inte vet vad jag ska ta mig till. 
Fy fan alltså...